Villa Bäckhaga
Bäckhaga Gård
Delebäck
548 92 Hova


Boende

Husets inredning är en smakfull blandning av gammalt och nytt, lantligt och modernt, där funktionalitet och elegans står i fokus.

Villa Bäckhaga rymmer sammanlagt 12 sovplatser och kan vid behov delas in i två separata semesterbostäder, en stor (upp till 8 bäddar) och en liten (4 bäddar). På så vis lämpar sig huset såväl för stora som för små sällskap.

Båda semesterbostäderna har egna ingångar, badrum och välutrustade kök. Det finns även tillgång till en tvättmaskin som kan nås från båda bostäderna.

Lilla bostaden

Den lilla bostaden befinner sig på nedervåningen och består av ett sovrum med en våningssäng, samt ett stort vardagsrum med dubbelsäng, soffgrupp, öppen spis och satellit-tv. Vidare finns badrum (med dusch), kök och uteplats i trädgården.

Stora bostaden

Den stora bostaden sträcker sig över två etage.

Övervåningen rymmer fyra sovrum – ett med dubbelsäng, två med en enkelsäng i vardera och ett med tre enkelsängar. Vidare rymmer övervåningen ett badrum (med badkar), ett kök och ett matrum. I direkt anslutning till köket finns en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol.


Nedervåningen rymmer ett vardagsrum med soffgrupp, öppen spis och satellit-tv. Därutöver finns ett stort allrum som vid behov kan möbleras om till två sovrum (med enkel- eller dubbelsängar alltefter önskemål). Även den stora bostaden har tillgång till uteplats i trädgården.

Priser

Priserna inkluderar sängkläder, handdukar och slutstädning.

Hela villan – 2200 kr per dag

Stora bostaden – 1800 kr per dag

Lilla bostaden – 1100 kr per dag

Priser då Villa Bäckhaga önskas hyra som festlokal avviker från ovanstående och bestäms efter överenskommelse.


© 2022 Villa BäckhagaLogga in